Mijn buurman is een beginnend geluidsman voor de zanggroep TIMELESS in Lelystad. Deze groep treed altijd op met een repertoire van diverse pop nummers en smartlappen waarbij de muziek van CD word bezongen door 2 zangers en 4 zangeressen.

Op zaterdag 3 oktober werd er een benefit optreden gedaan ten behoeve van het Inloophuis Passie te Lelystad. Hier traden TIMELESS, het BATAVIAKOOR en de gelegenheidsformatie TE PAS EN TE ONPAS op. Daar mijn buurman zelf in het BATAVIAKOOR actief is, kon hij dus niet voor het geluid van dit koor zorgen en heeft hij mij gevraagd hiervoor zorg te dragen. Ook voor TE PAS EN TE ONPAS heb ik het geluid verzorgd.

Na afloop van de avond werd mij medegedeeld dat men het geluid erg mooi vond en dat het koor nog nooit zo duidelijk en helder heeft geklonken (met behulp van de versterking). Ook de instrumenten (gitaar, accordeon, fluit, cello en viool) waren duidelijk, maar niet overdreven, te horen. Voor mij natuurlijk het beste compliment wat je kan krijgen. Men huurt mij graag nog eens in.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *